Enthousiast, eerlijk,
open en oprecht...

Even voorstellen

Over mij

Mijn naam is Marjolein Spee en ik woon samen met mijn gezin in Asten. Ik ben een enthousiast, eerlijk, open en oprecht geïnteresseerd persoon. Met een groot hart voor kinderen. Voor mij is het belangrijk dat kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving positieve ervaringen op kunnen doen, waardoor ze de kans krijgen om weer in hun eigen kracht te komen en weer verder kunnen groeien.

18 Jaar ben ik leerkracht in het basisonderwijs geweest. Vanaf het begin was ik geïnteresseerd in het gedrag van kinderen die niet helemaal lekker in hun vel zaten, of waar niet alles ”vanzelf’” ging.

In 2017 ben ik een eigen praktijk gestart als Kind en Jongeren coach. Hier merkte ik dat spel de taal is van het kind. Voor meer verdieping heb ik de opleiding “Master Speltherapie” gevolgd. Op dit moment heb ik een eigen Speltherapie praktijkruimte Emopad in Geldrop. Daarnaast ben ik ook werkzaam bij een praktijk in de regio.

Om te reflecteren op mijn werk en om optimale kwaliteit te kunnen leveren heb ik regelmatig contact met collega’s in de vorm van intervisie en supervisie. Ook heb ik jaarlijkse bij- en nascholing, zodat ik mezelf blijf ontwikkelen.

Opleidingen

  • Master Speltherapie, Christelijke Hogeschool Ede
  • Kind en jongeren coach, Tea Adema
  • Gedragsspecialist Speciaal Onderwijs, Fontys Hogeschool Utrecht
  • PABO- leraar basisonderwijs, Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) 

Samenwerking

Diana Rijkens is mijn samenwerkingspartner, waarmee ik groepstrainingen, cursussen en presentaties geef. 

Speltherapie Marjolein
Emopad 37-B
5663 PA  Geldrop